NULL

Singelkerkconcert 14 juli

Club Classique en Jeroen Koopman

Op zondagmiddag 16 juli vond er een betoverende muziekuitvoering plaats in de Singelkerk, waar Club Classique optrad samen met Jeroen Koopman. Het was een prachtige middag met een gevarieerd en meeslepend programma.

Cellist Leonard Besseling en violiste Myrthe Helder verenigden hun talenten met huisorganist Jeroen Koopman, die het bijzondere orgel bespeelde met werken van Widor, Vitali en Saint-Saëns. Pianist Jorian van Nee, altvioliste Anuschka Pedano en de 15-jarige violiste Adinda van Delft voegden zich bij het gezelschap om het pianokwintet van Dvořák ten gehore te brengen, waarbij Adinda ook schitterde als soliste in het langzame deel van Bruch’s vioolconcert. Bovendien bracht Jorian van Nee zijn eigen romantische compositie, geïnspireerd door Bruch, ten gehore.

Het concert bood een gevarieerd programma vol hoogromantiek, gepassioneerde musici van alle leeftijden en onverwachte muzikale uitstapjes, waardoor het publiek werd getrakteerd op een bijzondere muzikale ervaring.

Het volgende concert in de serie vindt plaats op 22 september met Nieuw Vocaal Amsterdam in de hoofdrol! Meer informatie klik hier.

 

Start typing and press Enter to search