Het is aan ons: Jamsessie van idealen met Merlijn Twaalfhoven

Welke rol kun jij spelen in deze tijd van chaos en verandering? Verwachten we alles van de overheid? Of kunnen we nu, zelf, direct aan de slag om ons leven en onze omgeving gezond, verbonden en mooi te maken?

Merlijn Twaalfhoven is componist en ontwierp muziekprojecten in conflictgebieden, vluchtelingenkampen en bij de VN. Hij ontdekte hoeveel creatieve kracht er in de samenleving zit en schreef het boek “Het is aan ons, waarom we de kunstenaar in ons nodig hebben om de wereld te redden”.

In een spannende en muzikale avond met muziek van Jurriaan Berger en Loes Lune, film en ontmoeting, brengt hij een inspirerend vergezicht binnen handbereik door idealen tastbaar en concreet te maken. We gaan op zoek naar een heldenrol voor elk van ons. We zingen, delen en spelen, we verbinden idealen met de stappen die we nu kunnen nemen. Zodat we houvast vinden in de chaos, en de moed houden om onderweg te gaan. Nu is het moment; het is aan ons.

Met Merlijn TwaalfhovenJurriaan BergerLoes Lune, Bloei Film

€17,-
€8,- met stadspas
€32,-met avondmaal
€15,- met stadspas

Foto: Op 7 december 2013 besloot de 22-jarige Markiyan Matsekh op het Onafhankelijkheidsplein (Maydan-plein) in Kiev piano te gaan spelen. Achter zijn rug bevond zich een groep demonstranten, tegenover hem vormde de oproerpolitie een ondoordringbare muur.

WANNEER

Datum: 22 november
Deuren open: 19:45
Begintijd: 20:00
Eindtijd: 22:00

TAAL: Nederlands

LOCATIE: Doopsgezinde Singelkerk

ORGANISATIE: De Turnclub

TICKETS: https://thespirit.amsterdam/event/het-is-aan-ons/

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
22/11/2024
19:45 - 22:00

Locatie
Singelkerk

Start typing and press Enter to search