NULL

Preek van de Leek met Marjolein Moorman

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Marjolein Moorman, wethouder Onderwijs, Armoede en Inburgering van Amsterdam, op 24 november haar verhaal zal delen tijdens de Preek van de Leek in de Singelkerk. Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van het festival The Spirit of Amsterdam.

Marjolein zal reflecteren op haar persoonlijke en professionele inzichten met betrekking tot kansengelijkheid, solidariteit en compassie in het creëren van een inclusieve samenleving. Haar inzet voor gelijke kansen in het onderwijs en de integratie van nieuwkomers maakt haar een inspirerende spreker die ons kan helpen begrijpen hoe we als gemeenschap een positieve impact kunnen maken.

Wat is de Preek van de Leek?

De Preek van de Leek is een bijzondere traditie waarin invloedrijke en inspirerende Nederlanders zonder kerkelijke achtergrond, leken in de kerkelijke zin, een ‘preek’ geven en hun visie geven op maatschappelijke en levensbeschouwelijke thema’s die ons allemaal raken, zoals gerechtigheid, verbondenheid en hoop.
Het doel van de Preek van de Leek is om mensen te inspireren en aan te zetten tot nadenken over morele en maatschappelijke kwesties vanuit nieuwe invalshoeken.

🗓️ Mis het niet!
Datum: Zondag 24 november 2024
Tijd: 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)
Locatie: Singelkerk, Amsterdam (met borrel na afloop)

📍 Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan hieronder!

24-11-2024 Preek van de Leek

Inschrijfformulier Preek van de Leek 24-11-2024

Naam(Vereist)

Start typing and press Enter to search